Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

20 Γυναίκες και εγώ (1973)

Ένα τσούρμο γυναικών καταδυναστεύουν τη ζωή του Κώστα Φιλίππου (Κώστας Βουτσάς). Η μητέρα του Σμάρω και οι τρεις αδελφές του: η παντρεμένη Ρίκα –που θέλει να χωρίσει–, η θρησκευόμενη Φανουρία, και η φοιτήτρια Τζέλα. Οι δύο τελευταίες πρέπει να παντρευτούν. Ακολουθούν οι κοπέλες της επιχείρησης γυναικείων εσωρούχων, που διευθύνει, πολλές από τις οποίες τον βλέπουν ως υποψήφιο γαμπρό, αλλά και η Μπέττυ (Μπέττυ Λιβανού), μια τρελά ερωτευμένη μαζί του συνάδελφος, η οποία πιέζεται από τη μητέρα της να παντρευτεί. Όταν ο Κώστας παντρεύεται κρυφά τη Μπέττυ, η οποία νοικιάζει μαζί με τη μητέρα της ένα ελεύθερο διαμέρισμα πάνω από το δικό τους, η Σμάρω αποφασίζει να βρει ταίρι και στους δύο. Προξενεύει στη Μπέττυ τον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς –αλλά ο Κώστας βρίσκει τρόπο να χαλάσει το συνοικέσιο– και στον Κώστα μια νέα από τη Βέροια –αλλά η Μπέττυ καταφέρνει να διαλύσει το προξενιό. Η αποκάλυψη του γάμου των παιδιών δημιουργεί ένα αίσθημα γενικής ανακούφισης, και η είδηση ότι η Μπέττυ περιμένει παιδί φέρνει την πολυπόθητη ηρεμία και γαλήνη.

Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν: Χρυσή Καριώρη, Σμαρώ Στεφανίδου, Ράνια Ιωαννίδου, Μπέτυ Λιβανού, Μάνια Κολιανδρή, Μαίρη Μεταξά, Λυδία Λενώση, Κώστας Βουτσάς, Κατερίνα Μπουρλού, Καίτη Ιμπροχώρη, Έλντα Γεωργοπούλου, Ελένη Μαυρομμάτη, Ειρήνη Μαρκογιάννη, Ειρήνη Δογάνη, Βίλμα Τσακίρη, Άννα Μεταλλίδου, Ανθή Γούναρη

Το video που επιλέξατε προσφέρεται από υπηρεσίες τρίτων για να το παρακολουθήσετε πρέπει να μεταφερθείτε εκτός του tainiesalaellinika.blogspot.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου