Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2013

Της κακομοίρας (Ο μπακαλόγατος) (1963)


Ο Ζήκος είναι χωριάτης από το Καρπενήσι που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του Παντελή και είναι ερωτευμένος με την όμορφη Φιφίκα, η οποία θέλοντας να παίξει μαζί του, προσποιείται ότι ανταποκρίνεται. Ο Παντελής αν και προχωρημένης ηλικίας θέλει για λογαριασμό του την νεαρή φίλη της Φιφίκας, Λίτσα. Ο Ζήκος τον κοροϊδεύει για την επιλογή του, αλλά αυτός δεν πτοείται. Προχωρεί στους αρραβώνες, σε συνεννόηση με τον πατέρα της Λίτσας και ερήμην της ίδιας. Ο Παντελής με τον πατέρα της Λίτσας αποφασίζουν να ανακοινώσουν στη Λίτσα την ημέρα των γενεθλίων της ότι ο Παντελής και εκείνη θα αρραβωνιαστούν. Η Λίτσα μόλις το μαθαίνει τρομάζει μόνο με την ιδέα γι' αυτό προσπαθεί να το αποφύγει. Στο τέλος αρραβωνιάζεται με έναν νεαρό και η φίλη της η Φιφίκα επίσης με έναν νεαρό. (Και αυτός ο νεαρός δεν ήταν ο Ζήκος...)

Είδος Ταινίας: Κωμωδία
Πρωταγωνιστούν: Ντίνα Τριάντη, Νίκος Φέρμας, Νίκος Ρίζος, Νέλλη Παππά, Μαρίκα Νέζερ, Κώστας Χατζηχρήστος, Κώστας Δούκας, Θανάσης Μυλωνάς, Γιώργος Ολύμπιος


Το video που επιλέξατε προσφέρεται από υπηρεσίες τρίτων για να το παρακολουθήσετε πρέπει να μεταφερθείτε εκτός του tainiesalaellinika.blogspot.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου